„Van-e érzés, mely forróban és sejtelmesebben megdobogtatja az emberi szívet, mint az ünnep és a várakozás izgalma?” Márai Sándor

ADVENTI PILLANATOK

Színházlátogatás adventi hangulatban

  1. december 03.
Közkívántra!

Újabb színházlátogatásra hívjuk vendégeinket 2017.december 03.-án vasárnap egy egész napos budapesti kirándulásra színházlátogatással egybekötve.

Indulás: A Centrum Áruház parkolójából 7:30 óra

Érkezés a Budapesti Vigadóhoz. Közös látogatás idegenvezetéssel.

Pollack Mihály tervei alapján 1829-ben épült ,majd 1833-ban nyílt meg a Redoute, a mai Vigadó elődje, a pesti klasszicista építészet csúcsteljesítménye. A régi szépségét vesztett épületet végül 2004-ben be kellett zárni, s ekkor már a műemléki szempontokat figyelembe vevő, az eredeti állapotokat visszaállító felújítás vette kezdetét.

Duna Pláza 13:00-14:30 ebéd

Mi történik, ha A párizsi Notre Dame gyönyörű, romantikus történetét egy közösség úgy játssza el, hogy közben jó néhány ma is aktuális kérdés vetődik fel? Akárcsak az életben, itt sem mindegy, hogy ki melyikszerepet kapja! Nem mindegy, ki lesz az elviselhetetlenül csúnya Quasimodo, ki az ellenállhatatlanul szép és jószívű táncos lány, vagyis Esmeralda, s ki Phoebus, a jóképű, szerelmes ifjú. Meglehet, mindez csupán a véletlen műve, az viszont biztos, hogy a szerelem vihara senkit sem kímél: se csúnyát, se szépet, se kurtizánt, sőt még a Victor Hugo regényéből, Disney egykori rajzfilmje alapján, Alan Menken nagyvonalúan lenyűgöző zenéjével egy lendületes, szellemes és magával ragadó musical készült. A látványos effektusokban gazdag jelenetek, a szélsőséges érzelmi kitörések nyomán a nézők úgy érezhetik majd, hogy nemcsak a színpadon, hanem az ő lelkükben is katartikus erővel elevenedik meg a kitartásnak és önfeláldozásnak ez a gyönyörű példázata. Az előadást a Szegedi Szabadtéri Játékokat követően szeptembertől színházunk Nagyszínpadán láthatják.

 

Részvételi díj: 

1 kategória (18 db jegy) 15.900 Ft/ fő
2. kategória (26 db jegy) 14.900 Ft/ fő

Várjuk jelentkezéseiket!

Jelentkezés

Üzenet

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)